Diëtiste

Bel ons

Diëtiste- & Coachingspraktijk Jij & Voeding

Diëtiste- en Coachingspraktijk Jij & Voeding is een zelfstandige praktijk binnen het pand van Zorgvilla Groot Brabant. Jij & Voeding is gestart vanuit het oogpunt dat iedereen de beste versie van zichzelf kan worden. Bij Jij & Voeding krijgt u persoonlijke begeleiding op het gebied van uw hulpvraag. Tijdens deze 1 op 1 begeleiding krijgt u alle tools aangereikt die u nodig heeft om uw doel te bereiken. Jill Plagmeijer, diëtiste en coach bij Jij & Voeding, is kwaliteitsgeregistreerd en heeft haar NLP-coachings papieren behaald. De combinatie van diëtetiek en coaching heeft als doel om ook op lange termijn te zorgen voor een blijvend resultaat.

Ervaart u of heeft u last van:
– Overgewicht
– Ondergewicht
– Diabetes type 1 of 2
– Maag- en/of darmklachten (met name PDS)
– Hypertensie (hoge bloeddruk)
– Hypercholesterolemie (te hoog cholesterol)
– Voedselallergie of een intolerantie

Of wilt u advies op het gebied van gezonde voeding, dan bent u bij Jij & Voeding op de juiste plek. Mocht uw hulpvraag hier niet bij staan, neem dan contact met me op en ik kijk graag of ik iets voor u kan betekenen.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken, neem dan contact op via: info@jijenvoeding.nl en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meer informatie over tarieven & vergoedingen vind u op www.jijenvoeding.nl

Onze activiteiten:

Gezond & Vitaal

Gastspreker: Frans van der Brugge
PLUK ! fysiotherapie, Schrijver Boek Neurorevalidatie bij CNA

Ontdek het geheim van een soepel en fit leven!

Waar?
Villa Groot Brabant
Lange Bunder 5
Bavel
Wanneer?
Zaterdag
21 maart
13.30-16.30 uur